Warsztaty kiszenia

Co kisić? Jak kisić i dlaczego? Jak naturalna fermentacja służy naszemu zdrowiu?
Dowiesz się na warsztatach kiszenia 25 lutego w Strefie Jogi na Piotrkowskiej 53 w Łodzi.
Zapraszamy wszystkie osoby, które chcą poszerzyć gamę kiszonych specjałów w swoim domu. Tradycyjna kiszona kapusta i ogórki są smaczne ale… my poszerzymy swoje ‘kiszeniowe’ horyzonty i pójdziemy o wiele dalej! Poddamy naturalnej fermentacji różnorodne warzywa, które zachwycą po ukiszeniu wyglądem i smakiem.

Przynosimy ze sobą drewnianą deskę do krojenia, nóż, 4 litrowe wyparzone słoiki.

Koszt: 45 zł/osoba
Cena obejmuje:
– degustację przeróżnych kiszonek, a także innych smakołyków
– zrobienie 4 kolorowych kiszonek (w tym produkty: warzywa, owoce, przyprawy)
– wiedzę, pomysły i inspiracje

Liczba miejsc ograniczona!
Zapisy na kontakt@jogazgierz,com lub w inny sposób w Strefie Jogi i Medytacji Czwarte piętro.

Spotykamy się w sobotę 25 lutego na Piotrkowskiej 53 w Strefie Jogi o godz. 17:00. Na miejscu herbatka i kawka.
Tego wieczoru również zapraszamy na koncert gongów o 20:00 (25zł)

Warsztaty poprowadzi: Ludka Kurowska
Organizator: EMLIVING Paulina Fuss

Napisz co sądzisz

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.