Warsztaty kulinarne z Weganon – pasty
A co będziemy pichcić? A same cuda!
– hummus z pieczoną marchwią i suszonymi pomidorami
– pasta z grochu, duszonego pora i pieczonych jabłek
– pasta z groszku, bazylii i jarmużu
– pasztet z soczewicy, grzybów i duszonej cebuli bez pieczenia
– daktylowa pasta z kaszy jaglanej i ciecierzycy z cynamonem
– korzenne smarowidło z białej fasoli, kakao i cytrusów
– pesto ze słonecznika, jarmużu i natki pietruszki
Warsztaty obejmują:
– własnoręczne zrobienie różnorodnych past wegańskich (w tym produkty: warzywa, owoce, zioła) pod okiem mistrza
– degustację past (będą także domowe chleby i słodka niespodzianka)
– wiedzę, pomysły i inspiracje
– cudowną atmosferą i sporą dawkę dobrej energii
Koszt warsztatów: 80 PLN/osoba
Liczba miejsc ograniczona!
Zapisy na kontakt@jogazgierz.com lub w inny sposób w Strefie Jogi i Medytacji Czwarte piętro.
Spotykamy się w sobotę 25 marca na Piotrkowskiej 53 w Strefie Jogi o godz. 13:00.
Warsztaty poprowadzi: Paweł Ochman – Weganon
http://weganon.pl
Organizator: EMLIVING Paulina Fuss, Strefa Jogi i Medytacji Czwarte piętro, www.jogalodz.com