Warsztaty kiszenia
Co kisić? Jak kisić i dlaczego? Jak naturalna fermentacja służy naszemu zdrowiu?
Dowiesz się na warsztatach kiszenia 26 listopada w Strefie Jogi i Medytacji Czwarte Piętro.
Zapraszamy wszystkie osoby, które chcą poszerzyć gamę kiszonych specjałów w swoim domu. Tradycyjna kiszona kapusta i ogórki są smaczne ale… my poszerzymy swoje ‘kiszeniowe’ horyzonty i pójdziemy o wiele dalej! Poddamy naturalnej fermentacji różnorodne warzywa, które zachwycą po ukiszeniu wyglądem i smakiem.
Koszt: 45 zł/osoba
Cena obejmuje:
– degustację przeróżnych kiszonek, a także innych smakołyków i domowego chleba;
– zrobienie 3 kolorowych kiszonek oraz zakwasu buraczanego na wigilijny barszczyk;
– zakwas na chleb, który będzie można upiec samemu w domu;
– wiedzę, pomysły i inspiracje oraz materiały z przepisami.
Liczba miejsc ograniczona!
Zapisy na kontakt@jogazgierz,com lub w inny sposób w Strefie Jogi i Medytacji Czwarte piętro.
Spotykamy się 26 listopada, w sobotę na Andrzeja Struga 23 o godz. 17:00 i spędzimy cudowny babski wieczór (:
Warsztaty poprowadzi: Ludka Kurowska
Organizator: EMLIVING Paulina Fuss